Muziekverenging OKK

Uitvoering: A Brand New Day!

We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer voor publiek mogen optreden en dat dit ook weer binnen kan.

Onze jaarlijkse uitvoering is het eerstvolgende concert wat binnen in "Westkapelle Herrijst" zal plaatsvinden en wel op 20 november a.s. De titel van deze jaarlijkse uitvoering is "A Brand new Day", omdat het een beetje voelt als beginnen met een nieuw hoofdstuk, een nieuwe dag.

Voor onze uitvoering gelden uiteraard de voor dat moment geldende coronamaatregelen en er staan wat minder stoelen dan normaal in de zaal. Dus wilt u er bij zijn, reserveer dan tijdig uw kaarten voor €3,50 per persoon.

Repeteren voor "A Brand New Day"

Oktober 2021,

In juni zijn we vol goede moed begonnen met repeteren voor zomerconcerten, waarbij we uiteraard hoopten op een mooie zomeravond.

Helaas is de Markt niet de meest beschutte plaats, en dus moesten we helaas twee concerten aflasten door de wind en regen. Een derde concert hebben we gelukkig wel kunnen geven.

Op dit moment zijn we hard aan het repeteren voor de uitvoering, welke als titel "A Brand New Day heeft. Klik hier voor meer informatie

Bedankt!

Het bestuur en de leden van OKK bedanken u voor uw talrijke bezoeken aan onze concerten in ons jubileumjaar OKK111. U was een fantastisch publiek!
Tevens wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar. En wij hopen u natuurlijk weer te zien in 2020😀kerstkaart ballen

Last Summernight Festival

Zaterdag 21 september viert Muziekvereniging OKK het einde van de zomer met het Last Summernight Festival. Dit festival is één van de laatste grote evenementen in het kader van het jubileumjaar “OKK 111”.

Aan het eind van de middag begint het festival met verschillende kramen met heerlijk eten en drinken, verzorgd door verenigingen uit Westkapelle.

Brassband OKK zal tijdens het festival 2 concertjes verzorgen. Zoals u van brassband OKK gewend bent krijgt u weer een zeer afwisselend programma voorgeschoteld.

DJ Vindictiv zal vooraf en tijdens de pauze van de brassband een slagwerkworkshop 'Beat the Bucket' geven.

Tijdens de pauze is het natuurlijk ook mogelijk om te genieten van de zelfgemaakte specialiteiten zoals soepen, taco's, wafels en nog veel meer. U kunt dus gerust met een lege maag naar het festival komen!

Het festival begint om 16.30 uur bij het KNRM station te Westkapelle, Zuiderhoofdweg 1 (bij Erika) en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook de slagwerkworkshops. Bij slecht weer gaat het festival gewoon door, in het gebouw van de KNRM. 

Muziekfestival Hrieps

Wat een leuke ervaring was het om op muziekfestival Hrieps te spelen! Voor we aan dit avontuur begonnen is de zin "wat moeten wij daar gaan doen?" vaak uitgesproken. Maar je gezicht af en toe eens ergens anders laten zien is altijd goed, ook als dit op een wat ongebruikelijke plaats is.

Hrieps1     Hrieps4 2

De opmerking van de dirigent na het eerste nummer dat we alleen nog maar "forte" mochten spelen zullen we waarschijnlijk niet vaak meer horen. Het "achtergrond"geluid vanuit andere tenten was nogal overweldigend, maar geluidsopnames tonen aan dat we ons beste beentje hebben voorgezet. 

Op naar de volgende optredens in ons jubileumjaar.

  • 1
  • 2

Facebook Linkedin Twitter Googleplus